Rencana Royale Review

Rencana Royale Review

 

Bagaimana jika anda boleh pergi bekerja setiap hari dan merasa seolah-olah anda tinggal di sebuah hotel bertaraf 5 bintang? Itulah perasaan memiliki ruang pejabat di kompleks pejabat baru Rencana Royale.

Apabila Rencana Royale pertama kali mengumumkan konsep ini yangunik ini, ramai bakal pembeli sudah tidak dapat bersabar. Bangunan itu sendiri akan menjadi satu keindahan, berdiri di 13 tingkat yang tinggi, dengan setiap office suites dilihat dari luar

Pemaju Rencana Royale, Minda Muhibah Sdn Bhd, mempunyai visi tentang bagaimana ia akan memiliki ruang di mana pelanggan dan juga kakitangan merasakan diri mereka dimanjakan dan dihormati. Idea ini adalah untuk mewujudkan ruang di mana idea dari empat dinding yang sama memunculkan kreativiti, bertentangan dengan sikap tidak peduli.

Konsep untuk Rencana Royale

Konsep pejabat kecil, ruang pejabat fleksibelavoid to use pejabat, flexible suite ruangbukanlah suatu yang baru. Bagaimanapun, konsep mempunyai pejabat kecil mewah, ruang pejabat fleksibel adalah sesuatu yang baru.Bukan sahaja pejabat-pejabat itu dilantik secara meluas, tetapi kawasan umum dalam bangunan adalah sesuatu yang biasa. Apabila kakitangan dan pelanggan boleh berenang, atau bersenam, ketika di tempat kerja, mungkin kelihatan sukar untuk menentukan garis pemisah antara bisnis dan kesenangan.

Rencana Royale menjadikan peluang ini tersedia untuk pemilik Melayu, dan kerana keunikan ruang pejabat ini, keindahan gedung dan juga rizab melayu, peluang ini tidak akan bertahan lama.

Pelan 13 tingkat ini meliputi pelbagai saiz dan harga untuk memenuhi keperluan saiz belanja dan perniagaan pemilik perniagaan yang menginginkan ruang yang akan memenuhi keperluan mereka serta kehendak mereka guna anda lebik baik Bangunan itu sendiri cukup menarik, tetapi berdasarkan lokasi yg cantik, ia umpama mimpi menjadi kenyataan.

 

 

Rencana Royale Unit Suites

 

Pelanggan boleh memilih daripada yang berikut bergantung kepada saiz dan keperluan perniagaan mereka.

  • Suite Eksekutif – ruang pejabat terkecil tapi masih cukup besar untuk perniagaan dengan keluasan 472 kaki persegi;ia hanya sesuai untuk perniagaan kecil atau ruang pejabat swasta.

 

  • Executive Duplex – lebih luas & lebih mewah, dan ruang untuk perniagaan itu dan akan datang dengan pelan lantai 875 kaki persegi yang luas.

 

  • Deluxe Suite – dengan keluasan 1109 kaki persegi yang mewah, tidak ada batas untuk apa yang boleh dicapai, cukup luas untuk melayani beberapa bilik kakitangan.

 

  • Deluxe Duplex – adalah unit dengan keluasan 1841 kaki persegi dibahagi antara dua tingkat.

 

  • Suite Korporat – 5425sqft, untuk bos yang tahu kakitangannya memerlukan ruang untuk bergerak bebas.

o Bermula dari – RM298,000.

o Bayaran Tempahan Rendahiaitu RM1,000 sahaja.

✗SPA legal fee

✗ Loan legal fee

  • Smooth transaction
  • Multiple end financial to be chose from

So tunggu apa lagi, book a visit to our sales gallery now.

[klik link]

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *